FERMOB FARVERNE 2017

Fermob - Nuancier 2017_EN

FERMOB FARVERNE SKIFTER

 

Hvert år laver Fermob små justeringer ved farverne i deres skala. Nogle farver bliver taget ud, nye kommer til og mange af de klassiske farver, bliver hvor de er.

Hos Rambow har vi styr på farvesammensætningen, og kan komme med masser af ideer og inspiration til, hvordan du derhjemme kan sætte farverne sammen.

Vi kan tage møblerne ud i vores gårdhave, så dagslyset falder rigtigt, og derved kan du se præcis, hvordan det vil se ud i din have eller på din altan.

Fermob er kendt for sine glade, friske farver, men byder også på flere lækre grå nuancer, som går godt i spænd med den sorte.

Nogle af farverne giver en mat overflade på møblerne og andre en mere glat overflade. Det er vigtigt at vælge den rette sammensætning.

Vi er vant til at arbejde B2B og har hjulpet med indretningen mange cafeer og restauranter rundt om i Danmark.

Men vi hjælper også masser af private kunder, med at rådgive i valget af Fermob havemøbler, både når det kommer til den lille altan, til terassen eller haven.

 

Tilbage til oversigten >>

RAMBOW INSPIRATION

Skriv dig op til at modtage inspiration til dit hjem, få mine aller bedste tips og hver med på de seneste nyheder indenfor boligindretning.

 

HØR DET FØR DE ANDRE ...