Hos Rambow er vi specialiserede i Business to Business

Jeg har gennem årene leveret fermob havemøbler og cafemøbler til masser anerkendte cafeer, restauranter, hoteller og andre virksomheder.

Jeg har ikke nogen webshop, men til gengæld har jeg det største lager og den bedste kontakt til vores leverandør i Frankrig. Derfor er jeg hurtist med levering og bedst på prisen altid.

Se vejledende priser her >>

Jeg kender produkterne til fingerspidserne og kan kompetent guide dig i farvevalg, indretning og svare på alle de spørgsmål du måtte have - også de tekniske.

Min kontakt til dig er personlig og nede på jorden. Send mig en mail og jeg vil gøre alt for at hjælpe dig til at finde det rigtige produkt. Du finder en kontaktformular i bunden af siden. Eller skriv til mail@rambow.dk

Vi kan til enhver tid lave en aftale (også uden for normal åbningstid),  i butikken på Østerbro, hvor jeg også har en gårdhave, med møbler fra Fermob. Jeg har selv transporten, hvis du skal have et større parti varer ud.

Herunder kan du se et udvalg af de firmaer jeg har leveret til.

 

Aastrup Gods, Den Gule Cottage, Den Røde Cottage, Helenekilde Badehotel, Ved Stranden, Comwell Hotel, Wokshop, Condessa, Bagelshop, Kolonien, Paté Paté, Meyer Bageri, Ismejeriet, Hotel Du Nord, The Laundromat Cafe, Gourmandiet, Cafe Dyrehaven, Tivolihallen og mange flere ...

Fermob business
Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked